Vuokrausehdot

Ehdot tulevat osapuolia sitovaksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen maksamalla vähintään ennakkomaksun.

Varaaminen

Asiakas voi suorittaa Lumikurun varaamisen internetissä olevien ohjeiden mukaisesti tai mm. puhelimitse. Asiakkaalle lähetetään postissa tai sähköpostissa varausvahvistus, jossa on:

  • Lumikurun osoitetiedot.
  • Ajo-ohjeet vuokrakohteeseen.
  • Lumikurun vuokrausehdot.
  • Laskut ennakkomaksun ja loppusuorituksen sekä mahdollisten lisäpalveluiden maksua varten.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (25 % Lumikurun vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä.

Maksaminen

Ennakkomaksu on suoritettava laskun eräpäivään mennessä, ennen vuokrauksen ajankohtaa. Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi laskun eräpäivänä.

Kaikki laskuihin liittyvät huomautukset on ilmoitettava 10 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

Peruutukset

Peruutus on tehtävä sähköpostitse tai puhelimella. Maksettu ennakkomaksu jää peruutuksen yhteydessä vuokrantantajalle.

Sovitun vuokra-ajan aikana tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä eikä korvata. Lumikurun omistaja voi perua vuokrauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Lumikurun käyttö

Omistaja luovuttaa avaimet asiakkaalle ilmoitetussa tai erikseen sovitussa paikassa sovittuna ajankohtana. Lähdettäessä Lumikuru on kalusteineen ja varusteineen siinä kunnossa kuin se oli avaimia vastaanotettaessa.

Ellei erikseen muuta sovita, asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyheliinat. Asiakas vastaa siivouksesta vuokrauksen aikana ja sen lopuksi ellei toisin sovita. Mikäli Lumikurun omistaja joutuu siivoamaan mökin vuokrauksen jälkeen, hänellä on oikeus periä hinnaston mukainen loppusiivousmaksu (150€)

Mikäli vuokraaja käyttää Lumikurun pöytäliinoja, tulee ne pestä ja palauttaa silitettyinä seuraavan viikon torstaihin mennessä.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan Lumikurulle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Lumikuru ovat savuton.

Huomautukset, valitukset ja riitojen ratkaisu

Huomautukset ja valitukset on ilmoitettava vuokrauksen aikaan suoraan Lumikurun omistajalle. Ensisijassa sopimusriidat pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla.  Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.